3 Jul 2010

Vertsfamilien

Fikk se bilder av vertsfamilien i går, har veldig lyst å poste dem, men tror igrunn ikke jeg tørr det. I dag er det en uke igjen, kanskje ikke et sjakktrekk å risikere å fornærme noen heelt enda. Legger de ut ved en senere anledning; om jeg får Jagbirs tillatelse.
Familien består av far Harmeet, mor Jagbir, og to barn, Jashan og Ripudaman.
Jashan er en 12 år gammel jente og Ripudaman en 9 år gammel gutt, fyi. (tenkte kanskje det ikke var så lett å skjønne hva som er mannsnavn og kvinnenavn)
De såg uansett ganske så snille ut. Greit, de såg kjempekoselige ut! Tviler på de er superkonservative, for de bruker visst som regel bare tradisjonelle klær når de pynter seg, pluss at Harmeet og Rapudaman alltid bruker sånne turbanlignende hodeplagg.
Utifra bildene ser de ut til å være en helt normal familie, men det er de jo ikke. Det er ikke alle "småbarnsforeldre" som frivillig hadde tatt inn en bortskjemt, norsk tennåring. Gleder meg enda mer til å bli kjent med dem nå som jeg har sett at de faktisk eksisterer i kjøtt og blod - ikke bare iform av en email-adresse eller et formelt skriv.

På tide å begynne pakkingen snart!

No comments:

Post a Comment