28 Jul 2010

Den siste dagen

Nå har jeg endelig fått internett :D


Skriver bare kort om denne dagen.

Jeg og pappa dro på fotballkamp, Molde - Ålesund. Mamma, Celine, Marius og Nina var der også, men de satt langt, langt borte fra oss, fortapt i havet av de 10 000 menneskene på stadion. Ja, Mamma var faktisk på fotballkamp, det er ganske utrolig. De hadde fått billetene av noen ferierende naboer.

Det var fint vær, behagelig temperatur og det ble 0-0, fair enough. Litt kjedelig da. Ingen mål i det hele tatt. "En føler seg nesten litt snytt", sa Pappa. Forstår hva han mener. Kjeedelig. Er nesten bedre å tape. Om det så er mot Molde.


Vi dro deretter til byen (Mamma, Pappa, Nina, jeg og Marita), og spiste på Taj Mahal, den nye Indiske restauranten i gågata. Det viste seg at den ikke var så veldig indisk da. De som jobbet der var stort sett enten fra Afghanistan eller Haramsøya. Uhh. Så gikk vi på lyspunktet, etter mye om og men.. Etter å ha tømt fatene eller glassene eller hva det måtte være, prata vi til vi også hadde tømt oss for samtaleremner, og dro hjem på Åse. Alle sammen. Det vil si egentlig bare vi som bor der + Mamma og Marita. Etter en stund måtte de dra hjem. Hade Marita. Vi gråt faktisk ikke så veldig mye.


Bilder: Pappa på vei til kamp & Meg på kamp.




No comments:

Post a Comment